REVISTAS QUE TENEMOS EN LA BIBLIOTECA / REVISTES QUE TENIM A LA BIBLIOTECA

Nuevo blog de redacciones realizado por alumnos de 2º de la ESO. Entra, lee y disfruta:
http://sintintaenelboli.blogspot.com

31 de maig del 2010

TEATRE I POESIA

Acabem el curs amb un a mica de poesia i de teatre. Podeu trobar la sel.lecció a la taula de la Biblioteca. Espere que encara que no us isca un poema d'examen us vaja bé a totes i a tots. Ànims!! Ah! i espere també que no feu molt de teatre si demaneu més nota de la que us mereixeu...
Fuente Ovejuna, de Lope de Vega. Argumento: el pueblo de Fuente Ovejuna, harto del abuso del poder del comendador, decide rebelarse. La rebelión va precedida de una asamblea popular en la que todo el pueblo, con las autoridades al frente, discute y analiza la gravedad de los desmanes del comendador, al que califican de tirano.
Molière va estrenar la seua última obra de teatre l'any 1673. Era una comèdia, com totes les seues obres, i a més ell mateix interpretava al personatge principal, un malalt hipocondríac. El drama d'aquesta comèdia és que després de la estrena va morir, i és que va patir un atac de tos i hemorràgia degut a que estava veritablement malat d'una tuberculosi pulmonar. El nom d'aquesta obra singula és: El malalt imaginari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada