REVISTAS QUE TENEMOS EN LA BIBLIOTECA / REVISTES QUE TENIM A LA BIBLIOTECA

Nuevo blog de redacciones realizado por alumnos de 2º de la ESO. Entra, lee y disfruta:
http://sintintaenelboli.blogspot.com

31 de març del 2011

BIOGRAFIES - BIOGRAFÍAS - BIOGRAPHIES

SEL.LECCIÓ DE BIOGRAFIES
Si tens curiositat per conèixer la vida dels altres, no com a simple tafanejador/a sinó com a sana curiositat nascuda de personatges als quals admirem, ja siga per l'obra que han escrit, per les idees que han aportat a la humanitat, pel que ens han fet sentir a través de les lectures... Ara tens una oportunitat per a seguir curiosejant més enllà del que ens han aportat molts autors i autores i indagar en les seues vides i en com vèien el món.
GANDHI (en castellano-in English), CHARLIE CHAPLIN (in English), RAFAEL ALBERTI, CRISTOBAL COLÓN, ANDRÉ MALRAUX, ALBERT EINSTEIN. Més propers com ALFONSO EL MAGNÁNIMO, ANSELM TURMEDA (en valencià), CARLOS ARNICHES, JUAN GIL-ALBERT... També en anglés ROCK STORY.
No oblides que el 8 de març és el dia de la dona treballadora: DONES PREMIS NOBEL (en valencià), l'escultora Madame Tussaud (in English) i relats de vides de dones a Niñas malas. Mujeres perversas.
També podràs buscar el personatge que més t'interesse al DICCIONARIO DE BIOGRAFÍAS. Quatre volums amb centenars de personatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada